Slovan poslal Skalického do Banskej Bystrice

NETKY.SK • 12 Október 2016, 11:38 • 2 min
Slovan poslal Skalického do Banskej Bystrice

BRATISLAVA - Po Patrikovi Lužovi má hokejová Banská Bystrica k dispozícii ďalšieho hráča Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Tréner klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Miloš Říha zareagoval na výkony Pavla Skalického, nenominoval ho na súčasný výjazd do Ruska a útočníka poslal do mužstva najvyššej slovenskej súťaže. Dvadsaťjedenročný rodák z Gelnice má v Slovane dvojcestný kontrakt, čo umožňovalo jeho preradenie do Banskej Bystrice. Pod Urpínom má za sebou už aj prvé tréningy.


Skalický odohral v tejto sezóne za Slovan 14 stretnutí, v ktorých strelil jeden gól. Na jeho konte je aj šesť trestných minút a sedem mínusových bodov. V slovenskej najvyššej súťaži hral naposledy v ročníku 2014/15, keď nastupoval v drese reprezentačnej dvadsiatky.


Slovan počas súčasného výjazdu do Ruska vyhral v Jaroslavli 3:2 po samostatných nájazdoch, v stredu sa predstaví v Moskve proti Dinamu a v piatok v Podoľsku proti Viťazu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona