Slovan podpísal mladíkov Mráza a Čajkovského

NETKY.SK • 7 August 2012, 06:54 • 2 min
 Slovan podpísal mladíkov Mráza a Čajkovského

Slovan podpísal mladíkov Mráza a Čajkovského - Hokej Slovenský zástupca v KHL Slovan Bratislava podpísal zmluvy s dvoma talentovanými hokejistami Brunom Mrázom a Michalom Čajkovským. Mráz odohral uplynulú sezónu v drese Brandon Wheat Kings, ktoré pôsobí v

slovakia

left justify in out

img

Slovenský zástupca v KHL Slovan Bratislava podpísal zmluvy s dvoma talentovanými hokejistami Brunom Mrázom a Michalom Čajkovským.
      Mráz odohral uplynulú sezónu v drese Brandon Wheat Kings, ktoré pôsobí v juniorskej Western Hockey League (WHL), a v 62 zápasoch strelil dva góly a na ďalších 16 prihral. Ako informuje oficiálna stránka Slovana, s klubom podpísal dvojstranný kontrakt na tri roky do apríla 2015. Devätnásťročný Mráz sa predstavil v slovenských reprezentačných výberoch do 18 i 20 rokov.
      Obranca Čajkovský pôsobil v Ontario Hockey League (OHL). Za Kingston Frontenancs odohral 67 zápasov, v ktorých strelil štyri góly a na jedenásť asistoval. Pred sezónou 2011/2012 si Čajkovský dokonca vyskúšal letný kemp Los Angeles Kings, po ktorom zamieril do tímu OHL - Ottawa 67's. V 59 štartoch si na svoje konto pripísal tri góly a 18 asistencií. Vysoký obranca nechýbal v roku 2012 na Majstrovstvách sveta do 20 rokov. So Slovanom má zatiaľ skúšobný kontrakt do polovice augusta.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona