Slovan podpísal kontrakt s čiernohorským talentovaným útočníkom Cmiljaničom

NETKY.SK • 22 Január 2018, 20:48 • 2 min
Slovan podpísal kontrakt s čiernohorským talentovaným útočníkom Cmiljaničom

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava podpísal kontrakt na 4,5 roka s futbalovým útočníkom Borisom Cmiljaničom, ktorý sa pripojil k tímu fortunaligistu na sústredení v tureckom Beleku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Čiernohorec už od dorasteneckého veku pôsobí v zahraničí, keď si ho vyhliadol holandský klub PSV Eindhoven. Po pôsobení v mládežníckych výberoch PSV zamieril do Španielska, naposledy tam hral za UD Levante.

 

"Boris je mladý 21-ročný futbalista, ktorý sa rozvíjal v prestížnej akadémii PSV Eindhoven. Zároveň reprezentoval Čiernu Horu v mládežníckych kategóriách. Od septembra sa v našom klube zotavoval po zranení kolena a individuálne trénoval. Dali sme mu šancu, pričom jeho rekonvalescencia postupuje podľa plánu a bez komplikácií. Boris je typický hrotový útočník, je dobre fyzicky stavaný a využíva svoje rýchlostné a technické predpoklady. Hráča takejto typológie sme do kádra hľadali. Podpísali sme s ním zmluvu na 4,5 roka a už sa pripravuje s naším tímom v Turecku. Borisa v Slovane vítam a verím, že sa mu u nás bude dariť," povedal pre web "belasých" viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

 

„O Borisa sme mali záujem už v lete, naše plány však prekazilo jeho zranenie kolena, po ktorom musel absolvovať operáciu. Teraz sa pripravuje pod dohľadom našich kondičných trénerov a každým dňom sa dostáva bližšie k tomu, aby sa naplno zapojil do tréningového procesu s mužstvom. V čase, keď sme ho sledovali, ukázal veľký potenciál, a preto sme sa rozhodli zazmluvniť si jeho služby. Keďže nechceme nič uponáhľať, tak zrejme ešte nestihne úvodné zápasy jarnej časti. Po tom, ako bude stopercentne fit, už bude len na ňom, ako sa pobije o svoje miesto v tíme. Verím, že rozvinie svoj potenciál,“ dodal Kmotrík ml.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies