Slovan podľa Majorova nepatrí do KHL

NETKY.SK • 10 December 2014, 11:14 • 2 min
Slovan podľa Majorova nepatrí do KHL

MOSKVA - Niekdajšieho vynikajúceho hokejového reprezentanta a neskôr trénera v Sovietskom zväze Borisa Majorova teší zameranie vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na domáce kluby.

slovakia

left justify in out

Popri tom nechápe a nesúhlasí s účinkovaním zahraničných klubov v tejto súťaži s moskovským riadením. "Nového prezidenta ligy Černyšenka osobne nepoznám a ešte som nevidel žiadne vážne rozhovory s ním o budúcnosti KHL. Z toho, čo presiaklo do médií, možno poznamenať, že smerovanie je správne. Je to podpora tradičných mužstiev - Spartaka či Krídel sovietov. Hlavné je dostať z ligy kluby, ktoré začínali od nuly. A v súčasnosti nedosahujú potrebnú úroveň," povedal pre denník Sovetskij Sport v súčasnosti už 76-ročný Majorov.

 

Podľa skúseného odborníka do súťaže nepatrí Slovan Bratislava ani Medveščak Záhreb. "Načo sú nám v lige títo zahraniční 'chudobní známi'? Chápem to len v prípade Jokeritu. Je to vo Fínsku veľmi populárny klub, jeden z najlepších a úradujúci ligový šampión. Ale možno ho porovnávať napríklad s Medveščakom? Nikdy som nezastával názor účasti zahraničných mužstiev v našej súťaži. Ak ich už medzi nás prijmeme, tak nech sú na úrovni Jokeritu, nie ako Slovan či Medveščak," dodal Majorov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies