Slovan podal sťažnosť na výkon rozhodcov v dueli s Myjavou

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 17:11 • 2 min
Slovan podal sťažnosť na výkon rozhodcov v dueli s Myjavou

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava podal na komisiu rozhodcov Slovenského futbalového zväzu (SFZ) sťažnosť na výkon hlavného rozhodcu Vladimíra Vnuka i asistenta rozhodcu Petra Kováča v nedeľňajšom zápase 2. kola Fortuna ligy 2015/2016 so Spartakom Myjava, v ktorom "belasí" prehrali na Pasienkoch 0:1.

slovakia

left justify in out

"V 6. minúte hráč Myjavy Tomáš Marček nedovoleným spôsobom zozadu atakoval v pokutovom území hráča Slovana Karola Mészárosa. Hlavný rozhodca mal hráča hostí vylúčiť a nariadiť pokutový kop v prospech nášho tímu. Túto situáciu mal v zornom poli aj druhý asistent rozhodcu Peter Kováč, ktorý sa tak podľa nášho názoru dopustil rovnakej chyby ako hlavný rozhodca," uvádza sa v zdôvodnení, ktoré tlmočila internetová stránka Slovana. 

 

Bratislavčania spochybnili aj regulárnosť napokon jediného zásahu tohto stretnutia: "V 36. minúte dosiahol hráč Spartaka Myjava Peter Sládek gól z postavenia mimo hry. Sme presvedčení, že arbitri svojimi chybnými verdiktmi hrubo ovplyvnili priebeh a výsledok zápasu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies