Slovan podal sťažnosť na výkon rozhodcov v derby s Trnavou

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 16:19 • 2 min
Slovan podal sťažnosť na výkon rozhodcov v derby s Trnavou

Bratislava - Slovenský futbalový klub Slovan Bratislava podal sťažnosť na výkon rozhodcov v 139. derby zápase so Spartakom Trnava (0:1). "Belasí" o tom informovali v pondelok na oficiálnom webe.

slovakia

left justify in out

"Sobotňajšie derby medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava prinieslo viacero sporných momentov, ktoré výrazne ovplyvnili priebeh zápasu. ŠK Slovan Bratislava dnes podal sťažnosť na výkon rozhodcovského tímu, ktorý viedol duel s Trnavou. Klub v sťažnosti apeloval hlavne na dva zásadné verdikty. Tým prvým bol neodpískaný pokutový kop po zákroku Borisa Godála na Aleksandara Čavriča v trnavskom pokutovom území. Druhým dôležitým bodom sťažnosti je vylúčenie Aleksandara Čavriča z 32. minúty duelu. Sťažnosť posúdi Komisia rozhodcov SFZ, o jej rozhodnutí vás budeme informovať," uviedol Slovan v oficiálnom komuniké.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona