Slovan počas duelu s Trenčínom pokrstí biografiu Michala Vičana

NETKY.SK • 15 September 2015, 13:46 • 2 min
Slovan počas duelu s Trenčínom pokrstí biografiu Michala Vičana

BRATISLAVA - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava pripravil pre svojich fanúšikov i všetkých záujemcov športovej histórie edíciu Belasé legendy. Táto séria publikácií postupne predstaví životné príbehy 23 najvýznamnejších už nežijúcich hráčov Slovana, ktorí sa navždy zapísali do dejín slovenského futbalu.

slovakia

left justify in out

Zastúpené budú všetky generácie hráčov od Štefana Priboja až po Petra Dubovského. Celý projekt odborne zastrešuje spoločne so SOV - Slovenským olympijským a športovým múzeom historik Tomáš Černák, ktorý je aj autorom prvej knihy z edície o Michalovi Vičanovi.


"V roku 2015 si pripomíname deväťdesiate výročie narodenia Michala Vičana, a tak nie náhodou je úvodná biografia z cyklu Belasé legendy venovaná práve jednému z najúspešnejších trénerov v dejinách slovenského i česko-slovenského futbalu. Koncom roka 2015 vyjde i druhá časť edície, ktorá čitateľom priblíži život nezabudnuteľného Karola Jokla. Následne sa môžu fanúšikovia tešiť na knihu o Petrovi Dubovskom," uvádza sa v tlačovej správe, ktorú agentúre SITA poskytol manazér pre marketing a médiá ŠK Slovan Bratislava Tomáš Cho.


Slávnostný krst publikácie o Michalovi Vičanovi sa uskutoční v nedeľu 20. septembra o 12.15 h v priestoroch reštaurácie v budove hlavnej tribúny štadióna Pasienky, v rámci zápasu 9. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2015/2016 ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín (začiatok stretnutia je o 14.00 h). Na krste sa zúčastnia blízki Michala Vičana, bývalí vynikajúci futbalisti či tréneri Slovana Bratislava i ďalšie osobnosti slovenského futbalu. ŠK Slovan Bratislava na krst srdečne pozýva aj fanúšikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona