Slovan obmieňa mužstvo, Morlacchiho posiela na hosťovanie do Poľska

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 08:35 • 2 min
Slovan obmieňa mužstvo, Morlacchiho posiela na hosťovanie do Poľska

BRATISLAVA - Argentínsky futbalový obranca v drese úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava Vernon De Marco Morlacchi odchádza na ročné hosťovanie do poľského klubu Lech Poznaň, ktorý obsadil 3. miesto v uplynulej sezóne tamojšej Ekstraklasy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

"Vernona sužovalo v poslednom čase niekoľko zranení, čo sa prejavilo aj na jeho výkonnosti, ktorá po zimnej prestávke nebola ideálna a nespĺňala naše očakávania. Potrebujeme, aby v novej sezóne pravidelne hrával, získal hernú prax a presvedčil nás o svojich kvalitách. Preto sme mu umožnili hosťovať v kvalitnom poľskom klube. Je len na ňom, či herne presvedčí a dokáže, že do budúcnosti môže byť platnou súčasťou Slovana," vyhlásil na margo rodáka z Rosaria viceprezident bratislavského klubu Ivan Kmotrík ml.

Dvadsaťštyriročný stopér (nar. 18. novembra 1992) pôsobí v ŠK Slovan Bratislava od septembra 2016, keď najprv prišiel na hosťovanie z MFK Zemplín Michalovce, ktoré sa však počas zimy zmenilo na trvalý prestup. Za "belasých" odohral dovedna 19 súťažných duelov, v ktorých si pripísal jeden presný zásah. Na jar to však už bolo len šesť stretnutí, v ďalších zápasoch nastupovala v strede obrany stabilná dvojica Kornel Saláta - Milan Rundič.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona