Slovan o Salátovi na budúci týždeň

NETKY.SK • 14 August 2014, 19:37 • 2 min
Slovan o Salátovi na budúci týždeň

BRATISLAVA - Po predčasnom ukončení zmluvy v ruskom klube FK Rostov, kde mal platný kontrakt do konca roka 2014, sa stal slovenský futbalový reprezentant Kornel Saláta voľným hráčom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný obranca (nar. 24. januára 1985), ktorý pochádza z Kamenice nad Hronom, by mohol najbližšiu futbalovú budúcnosť spojiť s úradujúcim slovenským majstrom ŠK Slovan Bratislava. Mužstvo "belasých" pozná, veď v ňom dva roky pôsobil pred odchodom do Ruska v januári 2011.

 

"Kornel je kvalitný futbalista. Na budúci týždeň by sme sa mali stretnúť," uviedol vo štvrtok pre agentúru SITA generálny riaditeľ Slovana Bratislava Petr Kašpar a pokračoval: "Teraz sa sústredíme najmä na zápasy play-off Ligy majstrov proti bieloruskému BATE Borisov. V prípade Salátu nejde o to, či postúpime do skupinovej fázy Ligy šampiónov. Futbalový kalendár je bohatý, čaká nás aj domáca súťaž či pohár. Pre náš klub odviedol Kornel v minulosti dobré služby." 

 

Odchovanec Štúrova sa v súčasnosti pripravuje individuálne, aby bol nachystaný naskočiť do plného tréningového procesu s novým mužstvom. Saláta netrvá na návrate do zahraničia, účinkovaniu v bratislavskom tíme by sa nebránil. "Ak by ma zo Slovana oslovili alebo zavolali môjmu agentovi, bral by som to. Tím bude hrať v Lige majstrov alebo Európskej lige, čo je veľká výzva. Klub už veľmi potrebujem, chcem hrávať," vyjadril sa pre denník Šport Kornel Saláta, ktorý nastúpil v najcennejšom drese SR dosiaľ 29-krát a strelil jeden gól. Na klubovej úrovni si obliekal dresy Púchova, Artmedie Petržalka, Banskej Bystrice a naposledy zo spomenutého Rostova hosťoval v ďalšom ruskom tíme Tom Tomsk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies