Slovan nemá od vedenia KHL informáciu o zákaze prestupov

NETKY.SK • 6 November 2015, 15:38 • 2 min
Slovan nemá od vedenia KHL informáciu o zákaze prestupov

BRATISLAVA - HC Slovan Bratislava nemá od Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vôbec žiadne oficiálne oznámenie o tom, že by mu s platnosťou od 1. novembra 2015 zakázali realizovať prestupy hráčov.

slovakia

left justify in out

nformáciu o reštrikcii priniesla ruská agentúra TASS s odvolaním sa na vedenie KHL, medzičasom zverejnila aj popierajúcu reakciu Slovana. Okrem neho sa údajné opatrenia týka aj klubov Admiral Vladivostok, Sibir Novosibirsk a Medveščak Záhreb.

"HC Slovan Bratislava prehlasuje, že má so všetkými súčasnými i bývalými hráčmi, ktorých sa to týka - s výnimkou jedného jediného - uzatvorené kalendáre úhrady záväzkov z predchádzajúcej sezóny, ktoré riadne a načas plní. K dnešnému dňu nemá v tomto smere žiadne podlžnosti. Všetky splátky ako aj platy hráčov splatné k 1. novembru 2015 boli riadne uhradené. Pokiaľ ide o záväzky z predchádzajúcej sezóny, Slovan uhradil od leta tohto roka už vyše ich 50 % a v súlade so splátkovými kalendármi bude všetko uhradené do konca tejto sezóny," uviedli "belasí".

Slovan v komuniké na svojom facebookovom profile pridal aj jednu konkrétnu informáciu: "V súvislosti s Ľubomírom Višňovským opätovne potvrdzujeme, že je naším hráčom so schváleným a zaregistrovaným kontraktom do konca aktuálnej sezóny a môže nastúpiť v ktoromkoľvek z najbližších zápasov."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona