Slovan nastúpi proti Sparte so zmenami

NETKY.SK • 13 August 2013, 14:33 • 2 min
Slovan nastúpi proti Sparte so zmenami

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava nastúpi na utorkový súboj European Trophy doma proti Sparte Praha so zmenami v zostave. Po zraneniach v predchádzajúcom súboji tejto letnej európskej súťaže s Viedňou Capitals (6:2) budú trénerovi Rostislavovi Čadovi k dispozícii aj Martin Štajnoch a Andrej Šťastný. Štajnoch bude korčuľovať v tretej obrane s Jonathanom Sigaletom, Šťastný bude v zápase trinástym útočníkom.

slovakia

left justify in out

V bránke nastúpi tentoraz Jaroslav Janus. V druhej obrane vedľa Tomáša Mojžíša nastúpi novic Ján Brejčák. V útokoch budú s Petrom Ölveckým na krídlach druhej formácie nastupovať Libor Hudáček a Marko Daňo, v treťom vedľa Romana Kukumberga budú Michel Miklík a Michal Vondrka. Informácie priniesol web hcslovan.sk.

Stretnutie, ktoré sa začína o 18.00 h, je vypredané. Slovan nastúpi na ďalší duel European Trophy vo štvrtok 15. augusta o 18.00 h, keď doma privíta Chomutov.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas so Spartou (zdroj: hcslovan.sk):
Janus (Kopřiva) - Sersen, Škoula, J. Brejčák, Mojžíš, Sigalet, Štajnoch, V. Mihálik - Netík, Bližňák, Bartovič - M. Daňo, Ölvecký, L. Hudáček - Miklík, Kukumberg, Vondrka - R. Mráz, T. Mikúš, Kolena - A. Šťastný



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies