Slovan nastúpi proti Spartaku s Janusom v bránke

NETKY.SK • 1 August 2013, 10:43 • 2 min
Slovan nastúpi proti Spartaku s Janusom v bránke

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava nastúpi na prvý domáci prípravný zápas v sezóne 2013/2014 vo štvrtok v Slovnaft aréne proti Spartaku Moskva v bránke s Jaroslavom Janusom. Tréner Rostislav Čada sa rozhodol striedať v príprave oboch brankárov, pred týždňom v Prahe proti Slavii dostal šancu Miroslav Kopřiva.

slovakia

left justify in out

Do štvrtkového súboja nezasiahnu reprezentanti do 20 rokov Marko Daňo a Milan Kolena, ktorí sú na akcii v Poprade. Prvýkrát preto dostane šancu Richard Mráz. Do tretieho útoku sa namiesto Daňa posunie Kudrna. Slovnaft aréna je na súboj so Spartakom oficiálne vypredaná, niekoľko desiatok vstupeniek pôjde do predaja po uvoľnení rezervácií krátko pred zápasom. Hala nemusí byť stopercentne zaplnená, keďže je otázkou, koľko majiteľov permanentiek využije možnosť a príde na súboj. Informácie zverejnil web hcslovan.sk. 

Zostava Slovana na zápas so Spartakom Moskva: 
Janus (Kopřiva) - Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, V. Mihálik, Štajnoch, J. Brejčák, I. Ďatelinka - Bartovič, Bližňák, Netík, Vondrka, Ölvecký, Miklík, Kudrna, Kukumberg, L. Hudáček, T. Mikúš, A. Šťastný, R. Mráz, Preisinger. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona