Slovan nastúpi proti Petrohradu aj so Šatanom

NETKY.SK • 4 December 2013, 11:07 • 2 min
Slovan nastúpi proti Petrohradu aj so Šatanom

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava by mal na stredajší večerný zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti SKA Petrohrad (19.00 h, Sport2 HD) nastúpiť už aj s útočníkom Miroslavom Šatanom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný krídelník sa dohodol s belasými na kontrakte do konca sezóny počas posledného víkendu. Šatan by mal hrať v tretej formácii Slovana na pravom krídle, na ľavom by sa mal predstaviť Libor Hudáček a na centri Branko Radivojevič. Pre kapitána majstrov sveta 2002 to bude prvý duel v sezóne 2013/2014.

Tréner Rostislav Čada dá v bránke opäť šancu Jaroslavovi Janusovi, ktorému bude kryť chrbát Denis Godla. Na súpiske je opäť sedem obrancov. V útoku sa do štvrtej formácie z tretej presunie Andrej Šťastný, ktorý bude nastupovať medzi Tomášom Matoušekom a Markom Daňom. Slovanu bude proti hviezdnemu Petrohradu, ktorý sa predstaví aj s Iľjom Kovaľčukom, stále chýbať dvojica zranených hráčov Juraj Mikúš a Roman Kukumberg. 

Informácie zverejnil klubový web. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Petrohradom (zdroj: hcslovan.sk): Janus (Godla) - Sigalet, Sersen, Kutlák, Škoula, Štajnoch, Mojžíš, V. Mihálik - Miklík, Bližňák, Vondrka - Netík, Ölvecký, Bartovič - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - Matoušek, A. Šťastný, M. Daňo - T. Mikúš 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies