Slovan nastúpi proti Donbassu Doneck v bránke s Konrádom

NETKY.SK • 15 Február 2013, 13:07 • 2 min
Slovan nastúpi proti Donbassu Doneck v bránke s Konrádom

Slovan nastúpi proti Donbassu Doneck v bránke s Konrádom - Hokej Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na piatkový duel v KHL proti Donbassu Doneck (18. 00 h) s brankárom Branislavom Konrádom, na striedačke bude pripravený Jaroslav Janus.

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na piatkový duel v KHL proti Donbassu Doneck (18.00 h) s brankárom Branislavom Konrádom, na striedačke bude pripravený Jaroslav Janus.

V tretej obrannej dvojici si spolu s Martinom Štajnochom zahrá Vladimír Mihálik, ktorý nastúpi namiesto Ivana Švarného. Z útočníkov nenastúpi dvojica Michal Vondrka, Mário Bližňák. Za českého hokejistu bude na krídle prvého útoku zaskakovať Milan Bartovič. Namiesto Bližňáka nastúpi Ján Lipiansky, ktorý si zahrá v druhom útoku s Hudáčkom a Kukumbergom. 


Do zostavy sa dostal aj Marek Svatoš, ktorému budú v treťom útoku robiť spoločnosť Milan Kytnár s Martinom Bakošom. Na šancu naskočiť do zápasu bude dnes čakať opäť dvojica Miroslav Preisinger, Andrej Šťastný. 



Zostava Slovana na zápas proti Donbassu Doneck:

Konrád - Sersen, Sigalet, Mojžíš, Tabaček, Mihálik, Štajnoch - Bartovič, J. Mikúš, Miklík - Hudáček, Lipiansky Kukumberg - Bakoš, Kytnár, Svatoš - T. Mikúš, Ölvecký, Daňo - Šťastný, Preisinger,
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona