Slovan na trip do Ruska bez zraneného Višňovského

NETKY.SK • 28 September 2012, 06:34 • 2 min
Slovan na trip do Ruska bez zraneného Višňovského

Slovan na trip do Ruska bez zraneného Višňovského - Hokej Víťazstvo hokejistov Slovana Bratislava nad Jugrou Chanty-Mansijsk (4 3 sn) si vyžiadalo krutú daň v podobe zranenia Ľubomíra Višňovského. Skúsený obranca si v zápase obnovil zranenie lakťa, ktoré

slovakia

left justify in out

img

 Víťazstvo hokejistov Slovana Bratislava nad Jugrou Chanty-Mansijsk (4:3 sn) si vyžiadalo krutú daň v podobe zranenia Ľubomíra Višňovského. Skúsený obranca si v zápase obnovil zranenie lakťa, ktoré si privodil v pondelňajšom dueli s Barysom Astana (4:2).
      "Nevyzerá to vôbec dobre. Lakeť mám zapálený, je to pomerne bolestivé," prezradil po stretnutí kmeňový hráč NY Islanders, ktorý za Slovan odohral v KHL zatiaľ tri stretnutia s bilanciou 1+1. Štvrtkové vyšetrenie magnetickou rezonanciou nakoniec ukázalo, že Višňovského problémy s lakťom sú vážnejšie a 36-ročný zadák nebude môcť cestovať s tímom na nadchádzajúci trip po klziskách súperov. Podľa portálu www.osporte.sk tak s určitosťou vynechá tri duely KHL: v sobotu 29. septembra proti Metallurgu Magnitogorsk, v pondelok 1. októbra na ľade tímu Traktor Čeľabinsk a v stredu 3. októbra v Jekaterinburgu proti miestnemu Avtomobilistu.
      Ak pôjde liečba podľa plánu, Višňovský sa bude môcť vrátiť do zostavy Slovana v nedeľu 7. októbra, keď "belasí" na domácom ľade privítajú obhajcu Gagarinovho pohára OHK Dinamo Moskva v kádri s Dominikom Graňákom i hviezdnym Alexandrom Ovečkinom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies