Slovan na štvrtý double musí počkať, v Trenčíne dostal 4 KO

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 10:21 • 2 min
Slovan na štvrtý double musí počkať, v Trenčíne dostal 4 KO

TRENČÍN - Štvrtý double futbalisti bratislavského Slovana v nedeľu Trenčíne v dohrávke 29. kola ešte nezískali. Agilným domácim podľahli 1:4, keď po triumfe v Slovenskom pohári v Ružomberku 1. mája nad Žilinou na Sihoti pôsobili neefektívne a bez síl.

slovakia

left justify in out

"Domácim gratulujem, podali výborný výkon. My sme zaspali úvod a potom, keď sme prehrávali 0:2, išli sme výkonom dole a Trenčín hore. Prehrať sa dá, ale takto som si to nepredstavoval. Domáci zaslúžene vyhrali, pretože boli lepší vo všetkých atribútoch hry," hodnotil zápas kouč "belasých" Samuel Slovák.

Podobne smutne sa po stretnutí vyjadril aj obranca Lukáš Pauschek. "My sme mali svoj plán, ale nepodarilo sa nám ho dodržať. Inkasovali sme zbytočné dva góly. Aj potom sme síce mali záblesky, ale nepadlo nám to. Domáci boli veľmi disponovaní a zaslúžene vyhrali. Proti Ružomberku si veríme, vieme, že tlak  bude opäť veľký, ale sme na to zvyknutí."

Tréner domácich Adrián Guľa sršal spokojnosťou: "Vyšiel nám vstup do stretnutia. Chalani boli efektívni a s dravosťou sa tlačili do zakončenia. Zápas mal vysokú úroveň zásluhou oboch tímov. Je to pre nás výborná vizitka poraziť silný Slovan takýmto spôsobom. Hráči si to do polnoci musia užiť, ale od rána už opäť musia byť nohami na zemi. Bol to výborný večer s krásnym futbalovým divadlom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies