Slovan má záujem o Réwaya, Sparta ho pustiť nechce

NETKY.SK • 28 November 2014, 09:12 • 2 min
Slovan má záujem o Réwaya, Sparta ho pustiť nechce

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava prejavil záujem o talentovaného slovenského reprezentanta Martina Réwaya zo Sparty Praha. V rozhovore pre denník Šport to potvrdil generálny manažér účastníka KHL Maroš Krajči. Vedenie pražského klubu ale o odchode mladého útočníka nechce počuť.

slovakia

left justify in out

"Už dlhšie máme záujem o príchod Martina Réwaya zo Sparty, ale dohoda s jeho klubom sa z pochopiteľných dôvodov nerodí ľahko," uviedol Krajči pre piatkové vydanie denníka Šport. Na jeho slová reagoval športový manažér Sparty Patrik Martinec: "Slovan nás kontaktoval, to je pravda, ale Sparta má s Martinom zmluvu na dva roky. Navyše, podľa pravidla o nasadzovaní mladých hráčov musíme mať v tíme zástupcov s ročníkom 1995 a vyšším a Réway nám spĺňa aj túto kvótu. Ani preto ho nikam nepustíme. Vôbec o tom ani neuvažujeme." 

 

Napriek momentálnej výsledkovej kríze neuvažuje Slovan o ďalšej trénerskej zmene, pozícia fínskeho kouča Petriho Matikainena sa zdá byť pevná. "Celý realizačný tím na čele s Petrim má plnú dôvru vedenia klubu," zdôraznil Krajči, ktorý priznal aj isté finančné podlžnosti voči hráčom: "Poslednú schôdzku k tejto téme sme absolvovali v nedeľu. Máme džentlmenskú dohodu, kedy a akým spôsobom im aktuálne podlžnosti vyrovnáme. Slovan nie je ani zďaleka jediný klub KHL, ktorý má finančné problémy."

 

Slovan pred časom avizoval aj záujem o Michala Handzuša. "Aktuálne nemáme k tejto téme žiadne nové informácie. Michal sa tesne predtým, než plánoval naskočiť do zápasov za Banskú Bystricu, zranil. Zatiaľ sa mu teda nepodarilo rozohrať," dodal Krajči pre Šport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies