Slovan má nové dresy, fanúšikovia budú s hráčmi na trávniku

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 13:19 • 2 min
Slovan má nové dresy, fanúšikovia budú s hráčmi na trávniku

BRATISLAVA - Tretí tím uplynulej sezóny najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava na stredajšej tlačovej besede predstavil úplne novú kolekciu domácich i vonkajších dresov. Ako informoval manažér pre marketing a médiá Tomáš Cho, nepochádzajú z katalógu, ale sú vyrobené na mieru.

slovakia

left justify in out

Na oboch nechýba základná farba Slovana - belasá. Dresu pre stretnutia na pôde súperov dominuje čierna farba s belasým diagonálnym pásom.

 

Rovnako ako konkurenčný FC Spartak Trnava, aj ŠK Slovan pripravil pre svojich fanúšikov špeciálny prvok pre obe kolekcie. Priaznivci si môžu umiestniť na čísla dresov fotografie so svojimi portrétmi. "Dva týždne funguje registrácia, po jej uzavretí pôjdu do obehu," poznamenal generálny manažér Bratislavčanov Dušan Tittel. Nevšednú podobu dresu s takýmto číslom odprezentoval v stredu na Pasienkoch skúsený útočník a navrátilec do zostavy Róbert Vittek.

 

"Slovanisti" okrem toho ukázali nový tmavomodrý autobus, ktorý je tiež ušitý na mieru bratislavského klubu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies