Slovan má fiančné problémy: Hráčom nedoplatil ani minulú sezónu

NETKY.SK • 7 December 2016, 11:03 • 2 min
Slovan má fiančné problémy: Hráčom nedoplatil ani minulú sezónu

MOSKVA - Slovan Bratislava podľa šéfa hráčskej asociácie Kontinentálnej hokejovej ligy Andreja Kovalenka nemá vyrovnané záväzky voči svojim hokejistom nielen za úvodné mesiace tejto sezóny, ale dlhuje aj za predchádzajúcu. Bratislavský klub sa netají finančnými problémami, zároveň však tvrdí, že všetko do konca roka vyrieši.

slovakia

left justify in out

"Dnes sú v Kontinentálnej hokejovej lige štyri problematické tímy, možno päť. Líder tohto zoznamu je známy, Slovan doteraz neuhasil dlhy ani za minulý ročník. Už 17. novembra sa disciplinárna komisia KHL zaoberala žiadosťou niekoľkých hráčov Slovana a nariadila klubu vyrovnať všetky staré nedoplatky. Slovenský tím napriek tomu rozhodnutie nevykonáva. A pokiaľ ide o túto sezónu, je to skutočne zlé. Od hráčov Slovana sme oficiálne ešte nič nedostali, ale vieme, že počas jesene nedostali žiaden plat. Situácia v klube je ťažká, ako je známe, hráči premýšľali aj o bojkote,“ povedal pre web Russia-Hockey Andrej Kovalenko.

 

Zástupcovia hráčskej asociácie KHL chcú informovať o ďalších problémoch na tlačovej konferencii 14. decembra v Moskve. Situácia v Slovane sa čiastočne upokojila po minulotýždňovom stretnutí akcionárov klubu s hráčmi, na ktorom sa dohodli na dorovnaní záväzkov voči členom terajšieho kádra do konca roka. Časť výplat už mala hokejistom nabehnúť na účty počas víkendu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona