Slovan Liberec má záujem o udržanie Breznaníka

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 12:25 • 2 min
Slovan Liberec má záujem o udržanie Breznaníka

LIBEREC - Úradujúci víťaz Českého pohára vo futbale Slovan Liberec skladá pod vedením nového trénera Jindřicha Trpišovského káder pre nadchádzajúcu sezónu.

slovakia

left justify in out

Ako napísal server iDnes.cz, severočeské mužstvo má záujem udržať slovenského ľavonohého univerzála Michala Breznaníka, schopného operovať na kraji obrany i stredovej formácie. Dvadsaťdeväťročný (nar. 16. decembra 1985) rodák z Revúcej hosťoval pri Nise v jarnej časti uplynulého ročníka, predtým v Liberci pôsobil už v rokoch 2010 - 2012.


"Nemôžeme povedať, že súpiska je uzavretá. Riešime ďalšie doplnenie kádra. Ide o hráčov, ktorí budú okamžitým prínosom, takže nepovažujem za príliš veľký problém, že s nami ešte netrénujú," citoval spomenutý zdroj športového riaditeľa Slovana Jana Nezmara. Pod Ještědom tiež zháňajú konkurenciu pre slovenského brankára Lukáša Hrošša. Dvadsaťosemročný (nar. 19. apríla 1987) nitriansky rodák i odchovanec je totiž aktuálne jediným gólmanom s kontraktom v Liberci. "Pozíciu medzi žrďami riešiť musíme. V tejto chvíli máme pod zmluvou len Hrošša, čo je veľmi málo. Zaoberáme sa tým intenzívne a môžem prezradiť, že diskutujeme o viacerých menách brankárov," doplnil pre iDnes.cz Nezmar.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies