Slovan končí s predajom vstupeniek prostredníctvom aukcie

NETKY.SK • 8 Október 2013, 13:01 • 2 min
Slovan končí s predajom vstupeniek prostredníctvom aukcie

BRATISLAVA - Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava končí s predajom vstupeniek na svoje domáce stretnutia v nadnárodnej súťaži prostredníctvom elektronickej aukcie. Lístky na októbrové súboje Slovana si záujemcovia ešte musia zakúpiť elektronicky cez aukciu, na novembrové stretnutia už budú "pevné" ceny vstupeniek.

slovakia

left justify in out

"Dôvody, pre ktoré sme vlani v novembri prikročili k predpredaju cez aukčný portál, nateraz pominuli. Dopyt po lístkoch je približne na úrovni kapacity Slovnaft arény, cena sa ustálila na 16-18 eurách. Tým pádom momentálne ani nie sú problémy s čiernym trhom. Zhodou okolností sme s aukciou začali a aj končíme zápasom proti Levu Praha," uviedol generálny manažér HC Slovan Bratislava Maroš Krajči.

Tradičným spôsobom sa vstupenky začnú predávať od 22. októbra, či už prostredníctvom internetu alebo v predajných miestach Ticketportalu. Ceny lístkov budú odstupňované v závislosti od sektoru, stáť budú 16 až 20 eur. Vstup na zápasy majú zadarmo detí narodené po 1. júli 2007. Podmienkou je sprievod dospelej osoby, dieťa nemá nárok na vlastné sedadlo. K dispozícii budú aj zľavy pre držiteľov platných medzinárodných preukazov. 

Vedenie Slovana ďalej informuje fanúšikov, že už v piatok 11. októbra sa do dopredaja dostanú posledné vstupenky na zápasy proti Dinamu Riga a CSKA Moskva v jednotnej cene 16 eur do všetkých voľných sektorov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies