Slovan dlhuje mestu Bratislava viac ako 400-tisíc eur

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 15:49 • 2 min
Slovan dlhuje mestu Bratislava viac ako 400-tisíc eur

BRATISLAVA - Hokejový klub HC Slovan Bratislava dlhuje mestu Bratislava viac ako 400 000 eur za prenájom Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

slovakia

left justify in out

"Ak dlhy do začiatku novej sezóny v septembri neuhradia, obmedzíme im prístup na štadión," predznamenal podľa spomenutého periodika Jozef Chynoranský, šéf mestskej organizácie STaRZ. Tá je správcom multifunkčnej arény. 

 

Predstavitelia Bratislavy v súvislosti s takmer polročným sklzom vyplácania nájmu klubu odkázali, že mesto nie je v dobrej finančnej situácii. Preto je dôležité, aby jeho organizácie mali vyplácané financie za služby v dohodnutom termíne a nebolo ohrozené ich fungovanie. Dlh vznikol od decembra 2014 do apríla 2015. Podľa Chynoranského vedenie "belasých" dostalo viacero výziev a upomienok. Klub sa so zástupcami mesta dohodol na splátkovom kalendári, Slovan by mal zaplatiť do začiatku novej hokejovej sezóny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona