Slovan dementoval rokovania so Zedníkom, Krajči: "O tom neuvažujeme"

NETKY.SK • 8 Jún 2012, 06:53 • 2 min
Slovan dementoval rokovania so Zedníkom, Krajči: "O tom neuvažujeme"

Slovan dementoval rokovania so Zedníkom, Krajči: "O tom neuvažujeme"

slovakia

left justify in out

img

Vedenie HC Slovan Bratislava a samotný hráč Richard Zedník vo štvrtok popoludní dementovali správy o prípadnej spolupráci v premiérovej sezóne klubu v prestížnej KHL.
      Informácie o údajných rokovaniach priniesli vo štvrtok dopoludnia viaceré internetové stránky. "Richard Zedník je vynikajúci hokejista a ešte lepší človek. Pre všetkých priaznivcov slovenského hokeja zostane hráčom, ktorý odohral na špičkovej úrovni vyše 700 zápasov v NHL, pomohol pre Slovensko vybojovať cennú bronzovú medailu na MS v roku 2003 a je jedným z protagonistov tzv. 'zlatej' generácie slovenského hokeja. Napriek tomu musím zodpovedne vyhlásiť, že s Rišom sme o prípadnom posilnení nášho kádra pre sezónu v KHL nerokovali a o jeho angažovaní neuvažujeme," povedal generálny manažér klubu Maroš Krajči.
      Tridsaťšesťročný Zedník v uplynulom ročníku nehral, naposledy v sezóne 2010/11 obliekal dres švédskeho AIK Štokholm, kde v 18 dueloch základnej časti nazbieral päť bodov a v play off pridal ďalšie dva. Na konci sezóny sa predstavil aj v národnom drese na domácich MS v Bratislave a Košiciach a v šiestich zápasoch zaznamenal dva body.
      V minulosti obliekal dresy rodnej Banskej Bystrice, HKM Zvolen, či Lokomotivu Jaroslavľ a má za sebou bohatú kariéru v zámorskej NHL, kde hral za Washington, Montreal, New York Islanders a Floridu.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies