Slovan čakajú v European Trophy na severe Európy fínski súperi

NETKY.SK • 22 August 2013, 15:23 • 2 min
Slovan čakajú v European Trophy na severe Európy fínski súperi

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava odcestovali vo štvrtok predpoludním do Fínska, kde sa predstavia v piatok a v sobotu vo dvoch zápasoch European Trophy. Na zverencov Rostislava Čadu najskôr v piatok o 17.30 SELČ čaká doteraz nezdolaný tím JYP Jyväskylä. O deň neskôr o 16.00 h nastúpia proti mužstvu KalPa Kuopio.

slovakia

left justify in out

Na sever Európy odletelo spolu 25 hráčov. Okrem dvoch brankárov aj deväť obrancov a štrnásť útočníkov. S tímom cestoval aj útočník Juraj Mikúš, ktorý doteraz pauzoval pre rehabilitáciu po zranení ľavého kolena. Po polročnej pauze by mal odohrať prvý zápas. Absentuje útočník Andrej Šťastný, ktorý je zranený. 

Slovan je zatiaľ lídrom Južnej divízie so 7 bodmi zo štyroch zápasov. Jyväskylä vyhrala v letnej pohárovej súťaži 2013 doma nad HV 71 2:1 a potom v Linköpingu 5:2. Oba tímy sa stretli v European Trophy aj pred rokom, Slovan vtedy vyhral pred vlastnými fanúšikmi hladko 5:0. Kuopio začalo prehrou s Linköpingom 0:3 a výhrou na ľade HV 71 2:1. S KalPou pred dvanástimi mesiacmi uspel Slovan 3:2 po predĺžení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona