Slovan Bratislava získal gréckeho obrancu Pliatsikasa

NETKY.SK • 26 Január 2016, 14:15 • 2 min
Slovan Bratislava získal gréckeho obrancu Pliatsikasa

BRATISLAVA - Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava získal v zimnom prestupovom období ďalšieho hráča, na Pasienky prišiel grécky pravý obranca Vasileios Pliatsikas.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bek podpísal s vedením "belasých" kontrakt na dva a pol roka. "Po odchode Erika Čikoša bolo jednou z našich priorít vyriešiť post pravého obrancu. Pliatsikasa sme dlhšiu dobu analyzovali a na základe pozitívnych výsledkov sme ho pozvali na prvé sústredenie do Turecka, kde sme si ho dôkladne otestovali. Prišiel výborne fyzicky pripravený, počítame s ním do základnej zostavy a veríme, že jeho skúsenosti a kvalita nám pomôžu pozdvihnúť úroveň defenzívy mužstva," cituje oficiálna stránka Slovana viceprezidenta a člena predstavenstva Ivana Kmotríka ml.


Odchovanec aténskeho futbalu prestúpil v roku 2009 z AEK Atény do nemeckého klubu Schalke 04 Gelsenkirchen, v ktorého farbách hrával do roku 2012. Nasledovalo hosťovanie v Duisburgu a neskôr obrat smerom na východ. Do Slovana prichádza z Metallurgu Doneck, hoci medzi pôsobeniami na Ukrajine si vyskúšal i hru v drese rumunského tímu Astra Giurgiu.


Pliatsikas má na konte dvadsať štartov v gréckej reprezentácii do 19 rokov, dvanásť súbojov v drese gréckej "dvadsaťjednotky" a päťkrát sa predstavil aj medzi seniormi. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies