Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s Ivanom Ďatelinkom

NETKY.SK • 2 September 2013, 10:54 • 2 min
Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s Ivanom Ďatelinkom

BRATISLAVA - Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava ukončilo spoluprácu s obrancom Ivanom Ďatelinkom. Informuje o tom oficiálny web "belasých".

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný bek prišiel do Slovana v lete 2011 z extraligového Martina a hneď v sezóne 2011/2012 sa stal slovenským šampiónom. V predchádzajúcom ročníku, premiérovom Slovana v KHL, odohral 16 duelov so ziskom dvoch asistencií. V extraligovej Skalici pridal ďalších 13 štartov s bilanciou 5 gólov a 3 asistencie. V príprave na sezónu 2013/2014 nastúpil vysoký bek na štyri zápasy v súťaži European Trophy, pripísal si v nich jednu gólovú prihrávku.

"HC Slovan Bratislava ďakuje Ivanovi Ďatelinkovi za odvedenú prácu v klube a v jeho ďalšej kariére mu želá len to najlepšie," uvádza sa v správe na klubovom webe. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies