Slovan Bratislava - Spartak Moskva 1:2 pp

NETKY.SK • 2 Október 2017, 06:00 • 2 min
Slovan Bratislava - Spartak Moskva 1:2 pp

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v nedeľňajšom stretnutí KHL so Spartakom Moskva 1:2 po predĺžení. O zisku dvoch bodov pre hostí rozhodol Alexandar Chochlačov "Belasí" zostávajú aj naďalej na predposlednom mieste Západnej konferencie so 16 bodmi.

slovakia

left justify in out

Slovan pokračuje v sérii domácich zápasov v utorok 3. októbra o 19.00 h, jeho súperom bude Severstaľ Čerepovec.

 

Slovan Bratislava - Spartak Moskva 1:2 pp (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)

Góly: 36. Ebert - 16. Stoa (Aljajev, Lajunen), 63. Chochlačov. Rozhodovali: Bondar, Ščenjov - Šalagin, Šišlo, vylúčení: 5:4 na 2 min, navyše Kašpar 10 min za nešportové správanie, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 6993 divákov.

 

Slovan Bratislava: Mazanec - Meszároš, Després, Barker, Ebert, Švarný, Voráček, Bačík - Kašpar, Genoway, Řepík - Smoleňák, Hrnka, Buchtele - Skalický, Mikúš, Šťastný - Hlinka, Sádecký, Hecl

Spartak Moskva: Bespalov - Lajunen, Aljajev, Kalinin, Kulik, Bondarev, Judin, Sorokin - Trunjov, Stoa, Chochlačov - Komarov, Maxwell, Radil - Nikoncev, Voronin, Orlov - Bobrov, Kuznecov, Ciplakov

 

Od prvej minúty nasadili oba tímy vysoké tempo, po protiútok Radila sa vyznamenal domáci brankár Mazanec. Prvá väčšia šanca Slovana prišla v tretej minúte, ale Meszárošovu delovku kryl Bespalov. "Belasí" zvyšovali tlak, ale nakoniec pykali za svoju nedisciplinovať. Počas oslabenia sa v 16. minúte dostal odrazený puk od zadného mantinelu k voľnému Stoaovi a ten otvoril skóre stretnutia. Slovan tento gól evidentne zaskočil, do konca prvej časti si nevedel vytvoriť výraznejšiu šancu.

 

Po prestávke musel ísť pre nešportové správanie predčasne do šatní Kašpar. V druhej tretine však zverenci trénera Miloša Říhu zvýšili aktivitu, ktorá priniesla želaný efekt v 36. minúte. Zmätok v obrane Moskovčanov využil Ebert, ktorému sa podarilo prepáliť všetko, čo mu stálo v ceste. Do prestávky mohli domáci prehrávať, ale remízový stav držal výborne chytajúci Mazanec.

 

V tretej tretine to bol hokej ako na hojdačke, Hecl mal šancu poslať Slovan do vedenia, to isté mohol urobiť Spartak počas presilovky, ale v oboch prípadoch boli proti brankári. Tlak sa zvyšoval na oboch stranách, prípadný gól tak mohol mať cenu troch bodov. V riadnom hracom čase sa už skóre nezmenilo a o víťazovi stretnutia muselo rozhodnúť predĺženie. Hneď prvá výraznejšia šanca hostí sa skončila v nadstavenom čase gólom, víťazstvo vybojoval pre Spartak Chochlačov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona