Slovan Bratislava prehral so Spartou Praha 2:3 po nájazdoch

NETKY.SK • 14 August 2013, 07:48 • 2 min
Slovan Bratislava prehral so Spartou Praha 2:3 po nájazdoch

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorok vo svojom druhom vystúpení na predsezónnom turnaji European Trophy 2013 vo vypredanej Slovnaft Aréne so Spartou Praha 2:3 po samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Po bezgólovej úvodnej tretine sa hostia ujali vedenia na konci druhej časti zásluhou Sičáka, slovenský účastník KHL však v treťom dejstve gólmi Bartoviča a Vondrku v priebehu 55 sekúnd otočil skóre. "Belasí" tesný náskok neudržali, v poslednej minúte riadnej hracej doby prepálil Janusa ďalší obranca Pilař. Duel nakoniec dospel až do samostatných nájazdov, v nich rozhodol o triumfe Sparty hrdina stretnutia Pilař.

Zverenci trénera Rostislava Čadu tak našli v príprave na novú sezónu premožiteľa až v piatom stretnutí. Tretí zápas v rámci Južnej divízie ET odohrajú vo štvrtok 15. augusta o 18.00, keď opäť v domácom prostredí privítajú ďalšieho českého extraligistu Piráti Chomutov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies