Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1:1 v 3. kole Corgoň ligy

NETKY.SK • 29 Júl 2012, 20:43 • 2 min
Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1:1 v 3. kole Corgoň ligy

Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1 1 v 3. kole Corgoň ligy - Futbal Futbalisti Slovana Bratislava remizovali v nedeľňajšom zápase 3.

slovakia

left justify in out

 

img

Futbalisti Slovana Bratislava remizovali v nedeľňajšom zápase 3. kola Corgoň ligy s MŠK Žilina 1:1. V šlágri kola poslal "belasých" do vedenia v nadstavenom čase prvého polčasu Filip Šebo, po zmene strán sa o vyrovnanie postaral Róbert Pich.
Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1:1 (1:0) Gól: 45.+1 Šebo - 64. Pich. Rozhodoval: Vnuk, ŽK: Grendel, Kopúnek, Milinkovič - Piaček, Pečovský, ČK: 81. Akakpo (Žilina), 1528 divákov.
Zostavy a striedania: Slovan Bratislava: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Pauschek, Lukšík - Kopúnek - Grendel (76. Kolčák), Milinkovič, Hlohovský (67. Halenár) - Šebo, Peltier (80. Szarka) MŠK Žilina: Dúbravka - Mabouka, Piaček, Akakpo, Angelovič - Pečovský - Majtán (87. Leitner), Barčík (90.+2 Gergel), Paur (73. Šulek), Pich - Guima
Duel na Pasienkoch, v ktorom sa stretli dvaja neúspešní účastníci druhého predkola Európskej ligy, začal vo vlažnom tempe. Na navlhnutom teréne sa oba tímy snažili o kombinačný futbal, dianie sa však odvíjalo predovšetkým v blízkosti stredového kruhu. V 17. minúte sa vrútil do šance Pich, no jeho zakončenie z vnútra šestnástky zblokovala domáca obrana. Prvú priamu strelu na bránu videlo 1528 divákov až v 26. minúte, keď Dúbravkovu pozornosť otestoval zo strednej vzdialenosti Grendel. Zahrmieť mohlo o štyri minúty neskôr na druhej strane, Guima však po Pauschekovom zaváhaní tesne minul bránu. V 33. minúte sa po centri z ľavej strany pokúsil o nožničky Šebo, ale pri svojom akrobatickom pokuse minul loptu. V závere polčasu predviedli "belasí" peknú akciu po osi Grendel - Milinkovič, no bez gólového efektu. Domáci sa napokon dočkali v nadstavenom čase, keď po skrumáži pred žilinskou svätyňou dopravil loptu do siete Šebo - 1:0. Ani po zmene strán sa obraz hry príliš nezmenil. Gól do šatne síce "šošonov" nakopol k väčšej aktivite, ale šancí nepribudlo. V 51. minúte sa ocitol v nádejnej pozícii Pich, Bagayoko mu však sklzom stihol vypichnúť loptu. Rovnaký hráč našiel po hodine hry pekným centrom Peltiera, ktorého hlavičke chýbali centimetre. Hostia sa dočkali vyrovnania v 64. minúte po tom, čo Pich z hranice šestnástky nádherne napálil loptu z prvej priamo do vinkla Putnockého brány - 1:1. Žilinský útočník bol pri chuti a v 71. minúte mal na kopačke druhý gól, keď sa pohral so súperovou obranou, no s jeho nedôraznou strelou si Putnocký poradil. Deväť minút pred koncom Akakpo fauloval prenikajúceho Šeba, za čo mu hlavný rozhodca Vnuk ukázal červenú kartu. Oslabená Žilina remízu bez väčších problémov ustrážila a mužstvá sa tak rozišli zmierlivou remízou 1:1.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona