Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 4:1 v dohrávke 52. kola extraligy

NETKY.SK • 29 Február 2012, 08:04 • 2 min
Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 4:1 v dohrávke 52. kola extraligy

Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 4 1 v dohrávke 52. kola extraligy - Hokej Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 4 1 (1 0, 1 0, 2 1)      Góly 5.

slovakia

left justify in out

img

Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
      Góly: 5. Preisinger, 35. Buc, 48. Bakoš, 50. Bakoš - 54. Filo. Rozhodovali: D. Konc - Stano, M. Novák, vylúčení: 6:1, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 6121 divákov

      Od začiatku sa hral rýchly ofenzívny hokej. Ako prví udreli domáci, keď v 5. minúte Preisinger poslal nahodený puk od Ďatelinku medzi Kováčove betóny - 1:0. O tri minúty neskôr si vypracovali pekné šance obe mužstvá. Najprv sa po individuálnej akcii dostal pred Konráda Sojčík, ale domáci brankár si s jeho pokusom poradil. Vzápätí sa Šatan snažil bekhendom zasunúť puk do bránky hostí, Kováč však výborne zasiahol lapačkou. Ďalšie minúty patrili Trenčanom, ktorí predvádzali pekný kombinačný hokej a vypracovali si aj niekoľko šancí, no vždy stroskotali v koncovke. V 20. minúte sa počas presilovky snažili prekonať Konráda Gašparovič s Hlubučekom, ale ani oni nepochodili.
      Ešte v 14. minúte nepríjemne spadol Šatan, ktorý si na ľade s bolestivou grimasou držal koleno. Po krátkom ošetrení na striedačke prvú tretinu dohral, no do druhej už nezasiahol. Kapitán domácich pritom nastupoval v 1. aj 3. formácii a tak Slovan dohral duel iba s desiatimi útočníkmi. Napriek tomu bol v druhom dejstve lepší. V 27. minúte sa v oslabení Bulík prekľučkoval až pred bránku, ale Kováč stihol zasiahnuť. V druhej polovici tretiny Slovan poriadne pritlačil, z čoho rezultoval druhý gól v 35. minúte. V mele pred trenčianskou bránkou sa najlepšie zorientoval Buc a s tesnej blízkosti prestrelil Kováča. V samom závere poslal puk do trenčianskej siete aj Bulík, ale až po siréne a rozhodca po krátkej porade gól neuznal.
      Trenčania odštartovali poslednú tretinu s 43 sekundovou presilovkou o dvoch hráčov, no za celý čas sa nedokázali ani usadiť v útočnom pásme. Slovan naopak premenil prvú vážnejšiu akciu, keď v 48. minúte Bakoš vymietol ľavý horný roh Kováčovej bránky. O dve minúty pridal po ukážkovej akcii ten istý hráč už štvrtý gól a definitívne zlomil odpor hostí. Čestný úspech Trenčanov zaznamenal v 54. minúte Filo. Rozhodca si musel pozrieť video, keďže najprv sa zdalo, že Filo napálil iba do žŕdky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies