Slovan angažoval kanadského bitkára Harveyho

NETKY.SK • 31 Január 2012, 08:51 • 2 min
Slovan angažoval kanadského bitkára Harveyho

Slovan angažoval kanadského bitkára Harveyho - Hokej Účastník slovenskej najvyššej hokejovej súťaže Slovan Bratislava angažoval do svojho kádra Kanaďana Kevina Harveyho, informuje oficiálna stránka bratislavkého klubu. Dvadsaťsedemročný krídelník nikdy ne

slovakia

left justify in out

img

Účastník slovenskej najvyššej hokejovej súťaže Slovan Bratislava angažoval do svojho kádra Kanaďana Kevina Harveyho, informuje oficiálna stránka bratislavkého klubu.
      Dvadsaťsedemročný krídelník nikdy nenastúpil v zápase zámorskej NHL, má však skúsenosti z AHL, CHL či ECHL, kde naposledy pôsobil. V nižších súťažiach si vybudoval meno nekompromisného hráča, ktorý sa sústredil na ochranu najlepších hráčov mužstva, píše sa o jeho charakteristike na webstránke Slovana. 
      Harvey sa po Brianovi Caseym, Warrenovi Norrisovi, Craigovi Millarovi, Ricovi Jackmanovi a Joeovi Rullierovi stane šiestym Kanaďanom, ktorý si zahrá za Slovan. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies