Slovan a Trnava zaplatia po 1000 eur, stop pre A-tím Dukly BB

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 17:48 • 2 min
Slovan a Trnava zaplatia po 1000 eur, stop pre A-tím Dukly BB

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala obrancu Spartaka Trnava Martina Tótha, vylúčeného po druhej žltej karte v pondelkovom zápase 23. kola Corgoň ligy 2013/2014 v Senici, nepodmienečným zastavením činnosti na 1 súťažné stretnutie.

slovakia

left justify in out

Jeho klubový spoluhráč Erik Sabo má za 5 napomenutí žltou kartou dištanc na jeden súťažný duel - tiež od 25. marca 2014. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.

 

Na základe uznesení ako aj stanovísk ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava k stretnutiu 22. kola Corgoň ligy na Pasienkoch potrestala za hrubé nešportové správanie priaznivcov obidva spomenuté kluby finančnou pokutou 1000 eur. 

 

Disciplinárna komisia SFZ uložila corgoňligovému klubu FK Dukla Banská Bystrica ochranné opatrenie - zákaz výkonu športovej činnosti A-družstva mužov od 1. apríla 2014, až do splnenia povinností voči hráčom Patrikovi Johancsikovi, Tomášovi Belicovi a trénerovi Rolandovi Prajovi. Rovnako postupovala aj u druholigového klubu MFK Dubnica nad Váhom, kým si Považania nesplnia povinnosti voči hráčom Janovi Trousilovi a Tomášovi Poláchovi. 

 

Na základe podnetu Asociácie rozhodcov SFZ začala DK SFZ disciplinárne konanie voči trénerovi Spartaka Trnava Jurajovi Jarábkovi pre vyjadrenia po stretnutí 23. kola Corgoň ligy FK Senica - FC Spartak Trnava (24. 3.) na adresu delegovaných osôb v stretnutí pre TV Digi Sport. Menovaného žiada o doručenie podrobného písomného stanoviska do 2. apríla 2014. Klub FC Spartak Trnava žiada "disciplinárka" o písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu divákov voči riadiacemu orgánu a voči delegovaným osobám v spomenutom stretnutí 23. kola v Senici, tiež do 2. 4. 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies