Slovan a Senicu po vyradení v Európe čaká Corgoň liga

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 11:20 • 2 min
Slovan a Senicu po vyradení v Európe čaká Corgoň liga

BRATISLAVA - Futbalová Corgoň liga 2013/2014 má v sobotu a v nedeľu na programe zápasy 3. kola, majster Slovan Bratislava sa v nedeľu predstaví na ihrisku AS Trenčín, ktorému sa podaril prienik do 3. predkola Európskej ligy UEFA cez švédsky IFK Göteborg.

slovakia

left justify in out

"Belasí" majú za sebou neúspešný týždeň, v ktorom vypadli v Bulharsku s tamojším majstrom Ludogorec Razgrad po jednoznačnej prehre 0:3. Hoci Slovan doma vyhral 2:1, na postup mu to nestačilo a pod koučom Samuelom Slovákom, ktorý získal so Slovanom v minulej sezóne double, sa rozkývala trénerská stolička. Trenčania v minulej sezóne naposledy doma Slovan rozstrieľali 4:1. Tím kouča Ľuboša Nosického čaká náročný program, budúci štvrtok nastúpi v 3. predkole EL proti rumunskému klubu Astra Giurgiu.

V sobotu sa aktuálny líder neúplnej tabuľky (zápas 2. kola Slovan-Senica odložili) Dukla Banská Bystrica predstaví v derby na ihrisku Ružomberka. Tím kouča Norberta Hrnčára má na konte dve výhry. Košice ďalej hostia Nitru, ktorá má dvakrát prehrala, nestrelila ešte gól a 5 inkasovala. O 19.30 sa bude hrať v Myjave súboj dvoch Spartakov, trnavský i ten domáci zatiaľ raz vyhrali a raz prehrali.

V nedeľu sa Žilina, ktorá vo štvrtok v 2. predkole po výbornom výkone a výhre 2:0 nad Olimpiou Ľubľana postúpila do 3. predkola EL, stretne doma so Zlatými Moravcami. Jej kouč Adrián Guľa ešte nad súperom v Európe HNK Rijeka neuvažuje, sústredí sa na ViOn. "Teraz potrebujeme prepnúť na Corgoň ligu, v nedeľu hráme doma pred našimi fanúšikmi a znova chceme byť dostatočne draví a hladní po víťazstve. Až potom bude na rade ďalšia výzva a to Rijeka," povedal po postupe do 3. predkola.

Kolo uzavrie duel vicemajstrovskej Senice s nováčikom DAC Dunajská Streda, Záhoráci sa pokúsia napraviť si chuť po vypadnutí z EL s čiernohorskou Mladost Podgorica (2:2 vonku, 0:1 doma).

program 3. kola CL 2013/2014:
sobota 27. júla o 17.00 hod MFK Košice - FC Nitra (Trutz, T. Somoláni, Kubačka), 18.30 MFK Ružomberok - Dukla Banská Bystrica (Jaška, Brendza, Žákech), 19.30 Spartak Myjava - Spartak Trnava (Vlk, Slyško, Mikulaj, Digi TV)

nedeľa 28. júla o 17.30 MŠK Žilina - ViOn Zlaté Moravce (Kružliak, E. Weiss, Tomčík), 18.00 AS Trenčín - Slovan Bratislava (P. Hrčka, Balko, Poláček, Digi TV), 19.30 FK Senica - DAC Dunajská Streda (Smolák, Chládek, D. Hrčka)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies