Slovákovi Karolovi M. vrátili zrušený trvalý pobyt

NETKY.SK • 18 September 2012, 06:44 • 2 min
 Slovákovi Karolovi M. vrátili zrušený trvalý pobyt

Slovákovi Karolovi M. vrátili zrušený trvalý pobyt - Krimi Belizský súd vrátil dnes Slovákovi Karolovi M.

slovakia

left justify in out

img

Belizský súd vrátil dnes Slovákovi Karolovi M. zrušený trvalý pobyt. Pre denník PLUS Jeden deň to potvrdil Mellov advokát Godfrey Smith. Trvalý pobyt najhľadanejšiemu mužovi Slovenska zrušili 28. augusta s tým, že ho získal na základe falošných údajov.

Karol M. ani jeho manželka Zuzana na dnešné pojednávanie neprišli. "Súd zamietol pozastavenie trvalého pobytu pána Mella. Tento prípad sa tým pádom skončil a pán Mello môže žiť v Belize ako slobodný človek," povedal pre denník PLUS Jeden deň Mellov advokát Godfrey Smith.

Karol M. je na Slovensku obvinený zo zorganizovania vraždy bývalého policajta v Moste pri Bratislave v roku 2004. Akcia však vrahom nevyšla a namiesto expolicajta prišli o život jeho družka a desaťročný syn.

Polícia Karola M. a ďalšie štyri v slovenskom podsvetí známe osoby obvinila aj z účasti na vražde bossa sýkorovcov Petra Čongrádyho a podozrieva ho i z účasti na ďalšej vražde.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona