Slovákov privítalo pekné počasie, Réway stále bez výstroja

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 09:10 • 2 min
Slovákov privítalo pekné počasie, Réway stále bez výstroja

GRENOBLE - Slovenských hokejových reprezentantov privítalo v stredu popoludní vo francúzskom Grenobli slnečné počasie. Zverenci Vladimíra Vůjtka sa do dejiska zimných olympijských hier 1968 presúvali od rána.

slovakia

left justify in out

Najskôr autobusom na viedenské letisko Schwechat, potom letecky do Lyonu a opäť v autobuse do Grenoblu. Pod Alpami odohrajú vo štvrtok v Gape (20.00) a v sobotu v Grenobli (15.00) dva prípravné duely proti domácemu Francúzsku.

 

V stredu večer absolvovali Slováci prvý tréning na francúzskom území. Už pred jeho začiatkom bolo jasné, že vo štvrtok v prvom súboji pôjde do bránky Július Hudáček. "To je jediná istota v zostave. Až ráno pred zápasom určíme, ktorý útok nebude hrať. V Grenobli nás privítalo pekné, slnečné počasie. Zatiaľ čakáme aj na vak s výstrojom Martina Réwaya, ktorý zatiaľ ešte nedorazil. Inak je všetko v poriadku," prezradil na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja tréner seniorskej reprezentácie Vladimír Vůjtek. 

 

Slovenskí fanúšikovia uvidia priamy prenos len z druhého súboja v sobotu v Grenobli, zo štvrtkového v Gape sa nevyrába televízny signál. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies