Slovákov neposilnia Hrivík ani Gáborík, potvrdil Šatan

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 11:24 • 2 min
Slovákov neposilnia Hrivík ani Gáborík, potvrdil Šatan

PIEŠŤANY - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay v súvislosti s májovými majstrovstvami sveta v Dánsku (4.- 20. 5.) nemôže rátať so službami dvojice hráčov zo zámoria.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér tímu SR Miroslav Šatan po skončení základnej časti NHL už absolvoval niekoľko telefonátov. "O výsledku týchto rozhovor budeme verejnosť informovať v priebehu utorka. Určite nepríde Marián Gáborík, ktorý je po operácii a tiež Marek Hrivík - ten mal otras mozgu. S týmito dvoma sa počítať určite nedá," prezradil Gáborík v rozhovore pre oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja.

 

Šatan tiež informoval, že bude kontaktovať všetkých hráčov, ktorí skončia klubovú sezónu v zámorí, týka sa to aj hráčov v AHL.

V českej extralige síce vypadol v play-off Hradec Králové s množstvom Slovákov, no tí sa tento týždeň nezapoja do prípravy reprezentácie. "Necháme ich oddýchnuť si. V priebehu tohto týždňa sa s nimi skontaktujeme a budú prichádzať do úvahy pre budúcotýždňový zraz. V prvom rade musia byť zdraví a mať chuť reprezentovať," povedal Šatan.

Slovenský tím sa stretne v utorok popoludní v Piešťanoch a počas víkendu absolvuje v Nemecku dve prípravné stretnutia proti domácim hokejistom - úradujúcim strieborným olympijským medailistom z Pjongčangu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona