FOTO Slovákov chytili s plným kufrom českých cigariet

NETKY.SK • 9 Február 2016, 15:37 • 2 min
FOTO Slovákov chytili s plným kufrom českých cigariet

BRATISLAVA/HOLÍČ - Dvoch Slovákov s kufrom plným českých cigariet chytili v pondelok colníci pri bežnej kontrole na bývalom hraničnom priechode v Holíči.

slovakia

left justify in out

Posádka Seatu Alhambra mala vo vozidle 66 800 kusov cigariet rôznych značiek s českými kontrolnými známkami, ktoré mali uniknúť daňovému dozoru. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa trnavského colného úradu Iveta Zlochová, škoda na spotrebnej dani z tabakových výrobkov, ktorá by vznikla štátu uvedením tohto tovaru na trh, bola vyčíslená na 6 325 eur. Vzhľadom na podozrenie z daňového úniku a zo spáchania trestného činu pre porušovanie predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru si prípad prevzal vyšetrovateľ Kriminálneho úradu finančnej správy. Trestná sadzba za takýto čin je jeden až päť rokov.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona