Slovákom sa medaila neušla, neuspeli ani poslední dvaja klasici

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 07:28 • 2 min
Slovákom sa medaila neušla, neuspeli ani poslední dvaja klasici

Slovákom sa medaila neušla, neuspeli ani poslední dvaja klasici - Ostatné športy Slovenské zápasenie nezískalo na juniorských ME v Záhrebe žiadnu medailu. Najbližšie k nej mal voľnoštýliar Michael Bodnár, ktorý však v repasáži nezvládol súboj o bronz a na

slovakia

left justify in out

img

Slovenské zápasenie nezískalo na juniorských ME v Záhrebe žiadnu medailu. Najbližšie k nej mal voľnoštýliar Michael Bodnár, ktorý však v repasáži nezvládol súboj o bronz a napokon skončil piaty.
      V nedeľu, posledný deň šampionátu, zasiahli do bojov zostávajúci dvaja reprezentanti spod Tatier v grécko-rímskom štýle. Podobne ako ich traja krajania v rámci sobotňajšieho programu však nezaznamenali medzi klasikmi prenikavejší úspech. Dávid Čech v hmotnostnej kategórii do 120 kg prehral v osemfinále s neskorším bronzovým medailistom Balintom Lamom z Maďarska 0:3 na body a v rovnakej fáze turnaja skončil aj Krisztián Simon vo váhe do 66 kg, ktorý v kvalifikácii zdolal Izraelčana Avadia Babizajeva 3:1 na body, no následne nestačil na Rusa Abujazida Mancigova (0:5 na body).
      Bodnár sa o najlepší výsledok spomedzi Slovákov postaral v druhý deň šampionátu, keď ho o bronz v hmotnosti do 84 kg pripravil Parviz Achundov z Azerbajdžanu (1:3 na body).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies