Slovákom fandili aj fínski školáci

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 08:58 • 2 min
Slovákom fandili aj fínski školáci

HELSINKI - od vyslaného redaktora Petra Pašutha) - Nečakane vysoký počet divákov sledoval utorkové poludňajšie stretnutie majstrovstiev sveta v hokeji v Helsinkách medzi Slovenskom a USA.

slovakia

left justify in out

Do hľadiska Hartwall Areeny prišlo 9262 fanúšikov. Fínom vyšiel ťah a na návštevu zápasu svetového šampionátu pozvali množstvo detí z miestnych škôl. Aréna sa zaplnila a vládla v nej výborná nálada. Školáci sa pridali k slovenským fanúšikom a mohutne povzbudzovali tím Vladimíra Vůjtka. Na popoludňajšom súboji už chýbali a v hľadisku bolo o vyše 4000 divákov menej (5062).

"Videli sme, že bolo viac ľudí ako je zvykom. Neviem síce prečo, ale Fíni nám dosť fandia," poznamenal slovenský obranca Andrej Sekera. Do utorka prišlo na slovenské zápasy na svetovom šampionáte v priemere 6652 divákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies