Slováka nahradí Čech! Djokovič si konečne našiel nového trénera

NETKY.SK • 22 November 2017, 10:33 • 2 min
Slováka nahradí Čech! Djokovič si konečne našiel nového trénera

Praha - Srbský tenisový fenomén Novak Djokovič potrebuje reštartovať svoju kariéru. Pomôcť by mu mal bývalý český tenista Radek Štěpánek. Ten by sa mal už čoskoro stať trénerom Djokoviča. V spolupráci s legendárnym Američanom Andrem Agassim sa chce pokúsiť dostať "Noleho" opäť na vrchol mužského svetového rebríčka ATP.

slovakia

left justify in out

Djokovič so Štěpánkom už údajne uzavrel dohodu, k jej oficiálnemu potvrdeniu by malo prísť v najbližších dňoch. Obaja hráči v minulosti často spolu trénovali. Djokovič sa viackrát vyjadril, že na Štěpánkovi obdivuje jeho vytrvalosť a oddanosť tenisu. Dvojnásobný víťaz Davisovho pohára iba minulý týždeň ukončil kariéru pre pretrvávajúce problémy s chrbtom.

 

Djokovič sa tak aj v budúcej sezóne oprie o spoluprácu s trénerskym duom. Agassi bude Noleho viesť na grandlamoch, Štěpánek bude mať v kompetencii všetky ďalšie turnaje a zápasy.

 

Okrem dvoch "šalátových mís" získal Štěpánek bronz v mixe na OH 2016 v Riu de Janeiro s krajankou Luciou Hradeckou. Počas pôsobenia v profikolotoči bol výborný deblista. Vo štvorhre má grandslamové tituly z Australian Open 2012 a US Open 2013, ktoré vybojoval po boku Inda Leandra Paesa. 

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies