Slováka načapali na rakúskej dialnici: Auto bolo celé hrdzavé, s rozbitými spätnými zrkadlami

NETKY.SK • 11 Október 2016, 10:06 • 2 min
Slováka načapali na rakúskej dialnici: Auto bolo celé hrdzavé, s rozbitými spätnými zrkadlami

BRUCK AN DER LEITHA - Rakúska polícia neumožnila 25-ročnému slovenskému občanovi po dopravnej kontrole na diaľnici A4 pri meste Bruck an der Leitha pokračovať v ceste, pretože jeho motorové vozidlo so slovenským evidenčným číslom bolo v katastrofálnom technickom stave. Policajti na ňom objavili celkove 14 nedostatkov vrátane piatich vážnych.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na dolnorakúske krajinské policajné veliteľstvo o tom dnes informovala tlačová agentúra APA.

 

Patrola rakúskej dopravnej polície odmontovala z vozidla evidenčné čísla a prevzala bezpečnostnú kauciu zloženú vodičom, na ktorého muži zákona následne podali trestné oznámenie.

 

Na všetkých kolesách osobného motorového vozidla neuvedeného typu bol narušený kord pneumatík, ktoré sčasti nemali už žiadny profil. Policajti si všimli však aj úplne zhrdzavené časti vozidla vrátane podvozku alebo zavesenia zadnej nápravy a iné nedostatky vrátane chýbajúcej kľučky na zadných dverách vľavo a oboch rozbitých spätných zrkadiel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona