Slovák požiadal priateľku o ruku na pražskom letisku pred ukrytou kamerou

NETKY.SK • 8 November 2013, 17:25 • 2 min
Slovák požiadal priateľku o ruku na pražskom letisku pred ukrytou kamerou

PRAHA - O originálnej iniciatíve mladého Slováka, ktorý sa obrátil na pražské letisko s prosbou, aby pred odletom na Nový Zéland mohol v jeho priestoroch požiadať svoju priateľku o ruku a aby letisko jeho vyznanie potajomky nakrútilo na videozáznam, informuje dnes internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na hovorkyňu Letiska Praha Evu Krejčí.

slovakia

left justify in out

"S priateľkou Michaelou odchádzame zo Slovenska na Nový Zéland, čas návratu je neurčitý. Milujem ju a chcem si ju vziať a aby žiadosť o ruku nebola len tak obyčajná (predsa len som sa živil ako kreatívec), chcel by som ju požiadať o ruku pred odletom na vašom letisku," citoval z minulotýždňového listu mladého muža server. Letisko dokázalo rýchlo príležitosť na vlastnú pozitívnu prezentáciu využiť, s iniciátorom sa dohodlo tak, že jeho žiadosti vyhovie a videozáznam, ktorého výroba stála rádovo niekoľko tisíc Kč, potom využije na sociálnych sieťach, prezradila hovorkyňa.

Spot, ktorý zachytáva príchod mladíka, jeho vyznanie lásky, žiadosť o ruku, partnerkino prekvapenie, jej súhlasný postoj, príchod zamestnancov letiska s pohárikmi na prípitok dvojice, sa končí odletom stroja do skutočne extrémne vzdialenej destinácie. Akcia sa podľa hovorkyne vydarila, veď príspevok je najsledovanejším na stránkach letiska od ich septembrového spustenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies