Slovak Open: Gombos cez jednotky postúpil do štvrťfinále štvorhry

NETKY.SK • 5 November 2014, 17:41 • 2 min
Slovak Open: Gombos cez jednotky postúpil do štvrťfinále štvorhry

BRATISLAVA - Domáci tenista Norbert Gombos a Čech Adam Pavlásek, držitelia voľnej karty, zvíťazili v stredajšom zápase 1. kola štvorhry na 15. medzinárodných otvorených majstrovstvách Slovenska ATP Challenger Tour Slovak Open v NTC v Bratislave (3. - 9. novembra, dotácia 85 000 + H, tvrdý povrch v hale) nad švédsko-americkým párom Johan Brunström, Nicholas Monroe nasadeným ako prvým za 85 minút 7:6 (10), 6:4.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný galantský rodák Gombos a jeho český partner Pavlásek budú vo štvrťfinále štvorhry čeliť izraelsko-taiwanskému tandemu Dudi Sela, Jimmy Wang. Už majú istotu 20 bodov do príslušného renkingu a spoločnej prémie 1090 eur. 

 

Gombos už v utorok postúpil do osemfinále dvojhry, vo štvrtok v ňom bude hrať s úspešným zo stredajšieho zápasu českého kvalifikanta Pavla Štauberta a domáceho držiteľa voľnej karty Filipa Horanského. 

Štvorhra - 1. kolo: 
Norbert Gombos, Adam Pavlásek (SR/ČR) - Johan Brunström, Nicholas Monroe (Švéd./USA-1) 7:6 (10), 6:4 za 85 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies