Slovák na úteku bol v Thajsku načierno, pracoval ako mäsiar

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 13:30 • 2 min
Slovák na úteku bol v Thajsku načierno, pracoval ako mäsiar

BRATISLAVA - Slovenský utečenec 59-ročný Dušan Kečkeš, ktorého zatkli v Thajsku na základe medzinárodného zatykača pre vydieranie, bol v ázijskej krajine nelegálne.

slovakia

left justify in out

"Podľa policajných informácií sa tam venoval výrobe mäsových výrobkov," uviedla hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová. V Thajsku sa schovával bez platného cestovného dokladu, čím porušil miestne imigračné zákony. "Sudca kompetentného súdu mu udelil pokutu za nelegálny pobyt, ktorú uhradila po pojednávaní jeho thajská partnerka," doplnila Dobiášová s tým, že po zatknutí sa vydával za iného človeka. Na úteku používal rôzne falošné identity a doklady. Momentálne slovenské orgány riešia s thajskou stranou dopravenie Dušana Kečkeša pred kompetentný súd.

 

O zadržaní Slováka v Thajsku informoval v pondelok portál denníka Nový Čas čas.sk. V minulosti ho považovali za známu firmu slovenského podsvetia. Podľa thajských médií sa do Thajska dostal ilegálne v roku 2012. Dušan Kečkeš bol podľa čas.sk jedným z najhľadanejších Slovákov na svete, na úteku bol pätnásť rokov. Pátrala po ňom nielen slovenská polícia, ale aj Interpol.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies