Slovák na čele Třinca Moder sa pýta, čo Slovan prinesie

NETKY.SK • 26 Február 2015, 13:40 • 2 min
Slovák na čele Třinca Moder sa pýta, čo Slovan prinesie

TŘINEC 26. februára (SITA) - Slovenský majiteľ a prezident českého extraligového klubu HC Oceláři Třinec Ján Moder nie je proti vstupu Slovana Bratislava do najvyššej súťaže v ČR, ale očakáva od neho ekonomický zmysel.

slovakia

left justify in out

Rodák z Bratislavy riadi severomoravský klub už jedenástu sezónu a v piatok prevezme trofej pre víťaza základnej časti. "Myslím si, že vstup Slovana by bol zaujímavý. Keby bol účastníkom extraligy, dodalo by to všetkým zápasom zvláštnu príchuť. Ťažko teraz predpovedať, ako sa to skončí. Museli by sa riešiť marketingové práva a väčšina účastníkov sa bude pýtať, čo im to prinesie. To znamená, že sa bude čakať, že by Slovan do súťaže priniesol aj nejaké peniaze. Aby jednoducho aj ekonomicky presvedčil o význame svojej účasti," povedal Moder, ktorý v sezóne 2010/2011 priviedol Oceliarov k titulu.

 

Všetko nasvedčuje tomu, že účinkovanie bratislavského Slovana v Kontinentálnej hokejovej lige sa po troch sezónach skončilo. Klub momentálne hľadá rôzne východiská z nepriaznivej ekonomickej situácie. Okrem českej súťaže je v hre aj návrat do slovenskej extraligy, vstup do nadnárodnej EBEL ligy, ale stále aj zotrvanie v KHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies