Slovak Lines a HOPIN spájajú sily pre jednoduchšie a lacnejšie cestovanie

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 14:20 • 2 min
Slovak Lines a HOPIN spájajú sily pre jednoduchšie a lacnejšie cestovanie

BRATISLAVA - Autobusový dopravca Slovak Lines a slovenská taxislužba HOPIN TAXI sa rozhodli spolupracovať, čím chcú priniesť lacnejšie a komfortnejšie cestovanie na viedenské letisko Schwechat či do centra Viedne.

slovakia

left justify in out

V rámci cestovného lístka v hodnote 10 eur, ktorý si cestujúci zakúpi, získa lístok na autobus buď na viedenské letisko Schwechat alebo priamo do centra Viedne. V hodnote lístka je aj 8 eurový kupón prostredníctvom ktorého môže zákazník využiť služby HOPIN TAXI.

 

Vďaka tomu sa zákazník ľahko dopraví na autobusovú stanicu či z nej až priamo domov a svoj automobil tak môže nechať doma. „Trasa Bratislava – Viedeň patrí medzi najobľúbenejšie a najvyťaženejšie linky našej spoločnosti. Okrem nových autobusov, ktoré sme predstavili a uviedli v marci 2016, sa našim zákazníkom neustále snažíme priniesť ešte väčší komfort pri cestovaní. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli pre spoluprácu s HOPINom, vďaka čomu budú mať naši zákazníci cestu na, alebo z autobusovej stanice ešte pohodlnejšiu a užijú si tak pohodovú a nerušenú cestu s tými najlepšími,“ uviedol generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

 

Ponuka momentálne platí na linky spoločnosti Slovak Lines na trase Bratislava – Viedeň, vrátane zastávky na letisku Schwechat. Jazdu v hodnote 8 eur je možné získať po zadaní promo kódu do aplikácie HOPIN TAXI. Promo kód platí len v prvý deň cesty so Slovak Lines, teda do 24 h od zadania, pričom je možné ho využiť iba na jednu jazdu taxíkom. Ak cestuje celá rodina alebo skupina z jedného miesta, stačí objednať jeden taxi a cestujete ešte lacnejšie.

 

„Sme nesmierne radi, že slovenská aplikácia HOPIN TAXI sa spojila s jedným z najvýznamnejších poskytovateľov autobusovej dopravy Slovak Lines. Tešíme sa, že touto spoluprácou prinesieme ešte väčší komfort cestovania. Veríme, že táto služba zaujme aj nových cestujúcich, ktorí sa presvedčia sami o jej výhodách, ktoré im prináša. Všetci zákazníci získajú pohodlné cestovanie bez obáv a všetko budú mať pod palcom v mobile,“ hovorí Martin Baran zo spoločnosti HOPIN.

 

Po kúpe združeného lístka bude zákazníkovi na e-mail zaslaný 9-miestny promo kód, vďaka ktorému získa kredit na jazdu taxíkom cez aplikáciu HOPIN TAXI v hodnote 8 eur. Po stiahnutí a spustení aplikácie HOPIN TAXI stačí pred objednaním taxíka už len zadať promo kód, kredit sa pripočíta automaticky okamžite. Vo vozidlách HOPINu je možné platiť hotovosťou alebo platobnou kartou. Postup je veľmi jednoduchý. Treba počkať, kým vás aplikácia lokalizuje a následne je nutné  potvrdiť svoju polohu. Taktiež je možné vybrať si aj iné miesto vyzdvihnutia. Po objednaní taxíka je možné jeho príchod sledovať online. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies