Slovák, ktorý napadol hráča Spartaku Trnava, je v rukách polície

NETKY.SK • 18 September 2019, 10:36 • 2 min
Slovák, ktorý napadol hráča Spartaku Trnava, je v rukách polície

BRATISLAVA - Policajtom sa podarilo vypátrať a obviniť muža, ktorý počas víkendového futbalového zápasu medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava (2:0), vbehol na hraciu plochu aj so skupinou ďalších divákov a kopol hráča Trnavy.

slovakia

left justify in out

"Policajtom nepomohli kamerové záznamy z futbalového štadióna, ktoré sú súčasťou jeho zabezpečenia, ale kvalitné zábery z priebehu incidentu, ktoré poskytli médiá," uviedla polícia SR. 

 

 

Na základe dôkazov polícia obvinila 25-ročného Milana P. z Púchova pre prečin výtržníctva. Polícajti ho zadržali v utorok vo večerných hodinách v Púchove. Muža umiestnili do cely policajného zaistenia za účelom vykonania ďalších procesných úkonov. "V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na tri roky," informuje polícia.

 

img

 

Po nedeľnom zápase zadržali policajti 44-ročného Stefana z Rakúska, ktorý mal taktiež spolu so skupinou fanúšikov vniknúť na ihrisko a naznačiť kopnutie hráča. Aj v tomto prípade polícia vzniesla obvinenie z výtržníctva s hornou hranicou trestu na tri roky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies