Slovák aj v nasledujúcej sezóne trénerom Slovana

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 13:23 • 2 min
Slovák aj v nasledujúcej sezóne trénerom Slovana

BRATISLAVA 2. júla (SITA) - Trénerom úradujúceho slovenského šampióna vo futbale ŠK Slovan Bratislava bude aj počas nasledujúcej sezóny 2013/2014 Samuel Slovák. Bývalý slovenský reprezentant získal so svojimi zverencami v minulom ročníku double, keď "belasí" triumfovali aj v národnom pohári Slovnaft Cupe.

slovakia

left justify in out

"Už je to dohodnuté, zostávam trénerom Slovana. Dohodli sme sa na rok, teda do konca budúcej sezóny. Realizačný tím zostáva nezmenený," povedal v utorok pre agentúru SITA 37-ročný kouč, ktorému vypršala predchádzajúca zmluva s Bratislavčanmi 30. júna.

Samuel Slovák vedie Slovan od začiatku lanského augusta, keď prebral A-mužstvo "belasých" po odstúpení Vladimíra Weissa st. z funkcie. Niekdajší 20-násobný slovenský reprezentant S. Slovák ukončil na jeseň 2010 pre pretrvávajúce zdravotné problémy aktívnu hráčsku kariéru. Šikovný stredopoliar si počas nej okrem Slovana Bratislava obliekal aj dresy Plastiky Nitra, španielskeho tímu CD Tenerife, českého mužstva Slovan Liberec a nemeckého klubu 1. FC Norimberg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona