Slovák a Pupák pokračujú v Nitre, predstavili dresy pre LM

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 11:11 • 2 min
Slovák a Pupák pokračujú v Nitre, predstavili dresy pre LM

NITRA - Vedenie slovenského extraligového hokejového klubu HK Nitra predĺžilo spoluprácu s dvoma odchovancami - krídelníkom Miroslavom Pupákom a centrom Marekom Slovákom.

slovakia

left justify in out

Podľa správy na oficiálnom webe "corgoňov" obaja súhlasili s podmienkami kontraktov na jeden rok. Dvadsaťšesťročný Marek Slovák v minulosti hral okrem Nitry aj za Žilinu, Bardejov či Košice, s ktorými získal v sezóne 2013/2014 majstrovský titul. O štyri roky starší Pupák pôsobil aj v Piešťanoch, Liptovskom Mikuláši, Spišskej Novej Vsi či Nových Zámkoch.


Spomenutá dvojica hráčov na klubovom webe zároveň prezentovala dresy, v ktorých HK Nitra absolvuje prestížnu Ligu majstrov 2015/2016. Mužstvo spod Zobora sa koncom augusta a začiatkom septembra predstaví v základnej 4. skupine s českým Libercom a švédskou Skellefteou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies