Slováci zdolali v generálke na MS do 20 rokov Čechov

NETKY.SK • 24 December 2014, 09:21 • 2 min
Slováci zdolali v generálke na MS do 20 rokov Čechov

PETERBOROUGH - Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov zvíťazila v generálke na majstrovstvá sveta v kanadskom Peterborough nad výberom Česka 3:1.

slovakia

left justify in out

Slovensko sa predstavilo už v najsilnejšej zostave, v bránke dostal šancu Denis Godla, na ľade už nechýbal ani Martin Réway. "Bolo príjemné hrať pred viac ako dvojtisícovou kulisou, pretože sa musíme sústrediť na zápasy v Montreale, kde bude v hľadisku 22-tisíc ľudí. Musíme si na to zvyknúť. Prípravu máme za sebou a chceme sa poďakovať miestnym ľuďom v Peterborough za to, ako sa o nás v príprave výborne starali,“ povedal podľa stránky SZĽH pre miestne periodikum Peterborough Examiner tréner Slovenska "20" Ernest Bokroš.

 

O slovenské góly sa postarali Kabáč, Paulovič a Cehlárik. V známom prostredí hral autor víťazného gólu Matej Paulovič, ktorý v sezóne 2013/2014 pôsobil v miestnom tíme Petes. "Je výborné, keď strelíte gól. Naša formácia hrala veľmi dobre hlavne presilové hry, v ktorých sme strelili dva góly. Takúto formu si musíme udržať aj na majstrovstvách sveta,“ uviedol podľa hockeyslovakia.sk Matej Paulovič. 

 

Výsledky: 
Slovensko „20“ - Česko „20“ 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) 

Góly: 5. Kabáč (Koyš), 50. Paulovič (E. Černák), 55. Cehlárik (Paulovič) - 12. Mandát , 2 132 divákov 

Zostava Slovenska (zdroj: hockeyslovakia.sk): Godla - Rosandić, E. Černák, Holenda, Jaroš, Jendroľ, Hochel, Bačik, Pavúk - Réway, Paulovič, Cehlárik - Lantoši, D. Rehák, Šoltés - Koyš, Sukeľ, Skalický - R. Bondra, Kabáč, Petráš. 

 

Ďalšie výsledky prípravných zápasov hráčov do 20 rokov: 
Kanada - Švajčiarsko 6:0 (1:0, 3:0, 2:0) 
Nemecko - Dánsko 2:3 po sam. nájazdoch 
USA - Švédsko 10:5 (3:2, 4:0, 3:3) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies